Rek.+ Hayvan barınak

Yasaklı Site

4 Mayıs 2016 Çarşamba

ANNELER GÜNÜ



ANNELER GÜNÜNÜN TARİHÇESİ

Anneler Günü Tarihçesi  14 Zihin üfleme  Gerçekler Bilgi Çağı tarihinin birkaç bölüm komplikasyon olmadan gelip bize öğretti ve Anneler Günü bir istisna değildir. Bugün en büyük dramı bir bahar pazar sabahı soğuk terleme uyanır sorumsuz oğlu gibi görünüyor ve bekle diye soruyoır.
Ne tarih Anneler Günü nedir? Bu kriz kolayca biz Anneler Günü tarihine geriye bakmak her zaman, Mayıs ayında ikinci pazar hatırlayarak önlediği, iken, biz olayların bir zihin üfleme serisi tartışmalı başlangıcından Anneler Günü trivia ve bazı gerçekleri  dikkate değer parçalar bakalım 


Anneler Günü Tarihçesi Anneler Günü kurucusu olarak kabul kadınlardan biri de 1870 Yılında Cumhuriyet Battle ilahisini yazdı Julia Ward  Howe aşırı şiddete son vermek için tüm ülkeyi yalvardı onu ünlü Anneler Günü ilanı verdi.O sivil ve Fransız Prusya Savaşı cevap barış için kadın kongereyi umuyordu. 

Ünlü Anne Dionne Warwick sonunda benzer bildiri  olurdu. Dünya İs Love şimdi ihtiyaçları.Bir nesil kadar sonra 1905 yılında Anna Marie jarvis Anneler günü ulusal  tatil olarak kabul olması için onu mücadele başladı. jarvis birçok büyük şehirlerde sağlık ve sanitasyon  standartlara iyileştirmeler aranan Anneler Günü çalışma Kulupleri  kurucusu oldu. 
Resmi olarak  tanınması  İçin  Jarvissin kampanyası üzerine sürülmüş gibi sert eleştiriler ile
bir araya geldi. 

Senatör henry moore teller Woodrow Wilson doğru parti 1914 Time resmi Amerika birleşik devleri takviminde üzerine imzalanan kesinlikle saçma ve önemsiz Birkaç politikalardan bir mücadeleden sonra olduğu gibi Anneler Günü fikri tarif Yinede her zaman resmi 

Anneler Günü kolay yelken değildi  1920 Robert Spero adında bir adam Mayıs ayının ikinci pazar günü  şenlikleri srasında dışarı sol hissettim benziyordu babaların tüm görenek üzütü olmaktan çıktığını söyledi. Özellikle New York'da birkaç yıl için bazı başarı  vardı 1930 sonuna doğru ivme kazandıktan  sonra Veli günü savuncuları kayboldu ve herkes veren anneler ve babalar kendi özel günler için geri döndü Gerisi Annneler günü tarihidir. 


Anneler Günü Trivia Vesileyle, majör veya minör tarihsel olayları Annneler günü ile aynı  tarihte gerçekleşecek. Onlar veya gerçekleşecek Onlar veya gerçek anneler ile ilgisi yok olabilir. rağmen herşey gün boyu karanfil ve çikolata olmadığını hatırlatmak için eğlenceli Burada sizinle bruncha ve tüm aile etkilemek için alabilir.

Zerrin_ce






Bizi Takip Edin

Share

Hiç yorum yok: