Rek.+ Hayvan barınak

Yasaklı Site

7 Mayıs 2016 Cumartesi

Anneler günü


ANNELER GÜNÜ  YÜZ YIL  DÖNÜMÜNE ULAŞIR 

Her yıl  Mayıs ayının ayının ikinci haftası Anneler günü kutlanır. İçinizde sevgi  söylersiniz. Doğanın en gizemli annenin sevgisidir. 


Anne en Unutulmaz varlık onun Çocuğunun kulağına ninniler söyleyen İçindeki yarayı, silemezsin ilk dokunuş bakış, çok önemli birlikte bütün yaptığı fedakarlıktan dolayı sevgiyi Unutmaz. 
Anne Şevkati bekleyen sevgi ile büyüyen, yaşama güvenle bakar İnsan sevgisini anne her yaşta ne olursa olsun, Anne'dir benim  için her gün anneler günüdür.


Seni birgün yanımda değil hep yanımda olmanı isterim her canım Sıkıldığında sana sesleneyim ve ilk sesimi duyan annem'dir Dün bugün dünyamı, ısıtan Annem'dir. Karşılıksız tek sevgi Annedir.Sevgi  düşünce,hüzün, herzaman yanındadır. 



Benim İçin herşeye katlanan, en güzel annesine Sevecen mutlu olmasına sevgiyle gelmiştir. hep yanımda olduğun sürece senin yanında olacağım, bu gün yalnız içindeki durumu bildirdi Anne olmak için yaşamak lazım İster evlat olarak hep yanındayım.Hani  her sene kutlanan anneler günü olduğunda İçinizde yandınız  durum olduğunda haykırırsınız. 



Niye Annem yok diye düşünürsünüz işte bunu düşünmemek için Annenizin kıymetini değerini biliniz.
Arkadaşımın anlatığı bir yıl vardı ve şu konuşmaları kulağımdan gitmiyor. Ben Annemi yıllar önce kaybettim annem dünya'ya getirdiğinde annesizliğin ne olduğunu anladım. İnsan desteğinin içindeki burukluğunu anlayamazsın.



Annemizin içinde bulunduğu karakterini gelişmekte olan ölçülemez özverili fedakarlık içinde bulunduğu sevgi yaratan Onur dürüslük yaşayan birlik beraberlik, Anne hayatının geri kalanını dokuz ay buyunca taşıyan Anne o mutlu gününde sevecen olduğunu belirtir.  



Annenize en güzel varlık Bizim çocukluğumuzda bize yaptırdığı fotoğrafları almış olmalıdır.Şimdi Annenin resimleri koyup slayt gösterisi yapmak  Anne'ye en güzel hediye tüm dünya okuyacaktır
yazımı Sevgi herşeyden önce gelir. 

 
Bu Anneler gününden Sonra tüm anneler gününün geri yansıttığı gibi derin nefes almak, gülmek, grur vericidir. Sizlere en güzel söz Anneciğim seni çok seviyorum denmesi yeterli.  
 Konuk Yazar Zerrin_ce





Bizi Takip Edin

Share

Hiç yorum yok: